Våra avelshundar

Vi följer noggrant rasstandarden för australiensiska labradoodles och strävar efter att bevara och förbättra rasens egenskaper. Våra hundar har det typiska labradoodle-utseendet med deras mjuka päls och charmiga ansikten. Vi ser till att deras genetiska arv är av hög kvalitet för att säkerställa friska och välmående valpar.


Hälsan hos våra hundar är av yttersta vikt för oss. Vi genomför omfattande hälsotester för att säkerställa att de är fria från ärftliga sjukdomar och genetiska avvikelser. Genom att göra dessa tester kan vi säkerställa att hundarna är sunda och att de inte överför några hälsoproblem till sina valpar.


Våra hundar lever i en kärleksfull och stimulerande miljö. De är en del av vår familj och får mycket kärlek och omsorg. Vi ser till att de får tillräckligt med motion, mental stimulans och näringsrik kost för att hålla dem i toppform. Vi tror på att ge dem en trygg och lycklig tillvaro för att främja deras välbefinnande och trivsel.


Vi har också ett noggrant utformat valpprogram för att ge våra valpar en stark start i livet. Valparna föds och växer upp i vårt hem där de får massor av social interaktion och tidig träning. Vi arbetar med att prägla och träna valparna för att förbereda dem för sina framtida familjer. Vårt mål är att föda upp välanpassade och välsocialiserade valpar som kommer att bli fantastiska följeslagare för sina nya ägare.


Om du är intresserad av att lära dig mer om våra avelshundar eller vårt valpprogram, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att svara på dina frågor och hjälpa dig att hitta den perfekta valpen för dig och din familj.

Micasa Labradoodles Mila

Mila är en enastående australiensisk labradoodle. Med sin vackra, röda päls och en eleganta hållning är hon en hund som fångar allas blickar.


Mila är inte bara vacker på utsidan, hon har också ett temperament som är helt oemotståndligt. Hon är otroligt social och älskar att vara i centrum för uppmärksamheten. Med sitt glada sinne och sitt vänliga sätt skapar hon en omedelbar koppling med människor. Dessutom är hon lättlärd och har en stark vilja att behaga, vilket gör henne till en fantastisk följeslagare och enkel att träna.


Det är inte förvånande att Mila är populär bland de människor som möter henne. Hennes vänliga sätt och charmiga personlighet gör att människor känner sig direkt bekväma och förtjusta i henne. Hon har förmågan att sprida glädje och värme omkring sig, och hennes närvaro är alltid efterlängtad.

Reg:          ALAEU - 14303

                WALA - 00092040

Född:        17-04-2021

Päls:         Vågig

Färg:         Röd

Storlek:    Medium